Ballonnenbogen

Wilt u liever een ballonnenboog in metallic kleuren?

Een ballonnenboog is erg geschikt voor bedrijven en verenigingen. Ook leuk om de wethouder of burgemeester een lintje te laten doorknippen bij een opening.

Een event of beurs waarbij u de entree feestelijk wilt versieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook metallic in combinatie met normale kleuren kan super gaaf staan in een ballonnenboog. Alle combinaties mogelijk

Vind u alleen een ballonnenboog nog niet genoeg? Wij helpen u graag uw feest of gelegenheid op de juiste manier te decoreren. Zo hier een 25 jarig jubileum.

Ook bij de voetbal is het regelmatig feest. SVD in Dalfsen wilde zijn tegenstanders graag feestelijk ontvangen om vervolgens met een zege op zak dit te vieren.

Bent u een bedrijf en heeft u iets te vieren? Actie’s, verjaardag, jubilea wij zijn voor elk feest van de partij met onze ballonnen.

Feestje?

U kunt bij ons terecht voor ballondecoraties voor o.a. huwelijk, geboorte, jubilea, bedrijfsopeningen of gewoon om uw feest of gelegenheid op te vrolijken. Verder kunnen wij u voorzien van geboorteborden, feest versiering, kleding verhuur, party verhuur en opblaasobjecten in o.a. Zwolle, Dalfsen, Ommen en omgeving.

Mijn naam is Janneke Jansen-Spoelstra en ben de kracht achter PartyEnVerhuur.nl. Waar ik voor sta? Het is voor mij belangrijk om ieder feest, evenement of misschien wel condoleance / afscheid zo te verzorgen dat u met een tevreden gevoel terug kijkt op een mooie en bijzondere dag.

Deze website geeft u een indruk van de diverse mogelijkheden om uw mooie en bijzondere dag invulling te geven.

Heeft u andere idee├źn welke u niet op de website heeft gezien? Schroom niet en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Voor een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Party en Verhuur
Barbierlaan 22
7721KT Dalfsen

E-mail: info@partyenverhuur.nl
Tel.: 06 28 13 97 84
Ook via Whatsapp beschikbaar

Routekaartje

Een bericht sturen
Wij zijn een partner van Stef-Verhuur.nl

Website door: R@S Webdesign