Geboorte

Reuze babyflessen als cadeau voor de aanstaande ouders

Reuze spenen leuk als decoratie bij een babyshower of geboorte van de baby

Reuze flessen juist een kleine drinkfles voor de baby. In verschillende kleuren leverbaar. Ook de beer is in meerder kleuren speciaal voor u te maken

Losse verkoopartikelen voor een geboren jongen

Losse verkoopartikelen voor een geboren meisje

Ooievaar huren in Dalfsen of omgeving?

Baby geboren. Huur bij PartyEnVerhuur.nl je geboorte bord. Leuk voor in de tuin bij de kersverse mama en papa. Ook mogelijk met een bordje "een jongen" of "een meisje" erbij.

Een kinderwagen geboorte bord voor in de tuin. Leuk voor als de baby er is. Zowel in blauw als roze te huur. Reserveren kan via het contactformulier.

Te huur is deze 3d ooievaar door de ruit. aan de buitenkant van de ruit zit zijn kont en in de woonkamer zit zijn kop op de ramen bevestigd. Neem gerust contact met ons op voor de huur mogelijkheden.

Feestje?

U kunt bij ons terecht voor ballondecoraties voor o.a. huwelijk, geboorte, jubilea, bedrijfsopeningen of gewoon om uw feest of gelegenheid op te vrolijken. Verder kunnen wij u voorzien van geboorteborden, feest versiering, kleding verhuur, party verhuur en opblaasobjecten in o.a. Zwolle, Dalfsen, Ommen en omgeving.

Mijn naam is Janneke Jansen-Spoelstra en ben de kracht achter PartyEnVerhuur.nl. Waar ik voor sta? Het is voor mij belangrijk om ieder feest, evenement of misschien wel condoleance / afscheid zo te verzorgen dat u met een tevreden gevoel terug kijkt op een mooie en bijzondere dag.

Deze website geeft u een indruk van de diverse mogelijkheden om uw mooie en bijzondere dag invulling te geven.

Heeft u andere idee├źn welke u niet op de website heeft gezien? Schroom niet en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Voor een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Party en Verhuur
Barbierlaan 22
7721KT Dalfsen

E-mail: info@partyenverhuur.nl
Tel.: 06 28 13 97 84
Ook via Whatsapp beschikbaar

Routekaartje

Een bericht sturen
Wij zijn een partner van Stef-Verhuur.nl

Website door: R@S Webdesign