Verhuur artikelen

Wij beschikken over diverse geboorte borden. Reserveren kan op basis van de uittel datum. Wij zorgen dan dat we in ieder geval het geboortebord een week voor en een week na de uittel datum gereserveerd hebben.

Wilt u liever een kleine abraham of juist een hele grote. Wij hebben diverse opblaasbare abraham’s. Let op, reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Een opblaasbare sarah kan natuurlijk niet missen bij de 50ste verjaardag. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Baby geboren? Huur bij ons een opblaasbaar geboorte object. Leuk in de tuin bij de kersverse ouders

Een kinderfeestje en opzoek naar vermaak voor de kinderen? Of een familiedag met activiteiten? Wij hebben ook een ranjakoe te huur

Hoe mooi is het om bij je feest over de rode loper te lopen. Ook mogelijk in combinatie met afzetpalen inclusief of exclusief linten.

Feestje?

U kunt bij ons terecht voor ballondecoraties voor o.a. huwelijk, geboorte, jubilea, bedrijfsopeningen of gewoon om uw feest of gelegenheid op te vrolijken. Verder kunnen wij u voorzien van geboorteborden, feest versiering, kleding verhuur, party verhuur en opblaasobjecten in o.a. Zwolle, Dalfsen, Ommen en omgeving.

Mijn naam is Janneke Jansen-Spoelstra en ben de kracht achter PartyEnVerhuur.nl. Waar ik voor sta? Het is voor mij belangrijk om ieder feest, evenement of misschien wel condoleance / afscheid zo te verzorgen dat u met een tevreden gevoel terug kijkt op een mooie en bijzondere dag.

Deze website geeft u een indruk van de diverse mogelijkheden om uw mooie en bijzondere dag invulling te geven.

Heeft u andere idee├źn welke u niet op de website heeft gezien? Schroom niet en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Voor een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Party en Verhuur
Barbierlaan 22
7721KT Dalfsen

E-mail: info@partyenverhuur.nl
Tel.: 06 28 13 97 84
Ook via Whatsapp beschikbaar

Routekaartje

Een bericht sturen
Wij zijn een partner van Stef-Verhuur.nl

Website door: R@S Webdesign